Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most dõl el a mexikói migránskaraván sorsa

Bokor Gábor

2018.05.04. 12:22

Az amerikai hatóságok arról számoltak be, hogy a Közép-Amerikából elindult migránsok közül csak 28 ember menedékjogi eljárása kezdõdött meg, további 100 bevándorló vár arra, hogy kérelmüket elfogadják.
LOS ANGELES, 12:22

Az amerikai hatóságok arról számoltak be, hogy a Közép-Amerikából elindult migránsok közül csak 28 ember menedékjogi eljárása kezdődött meg, további 100 bevándorló vár arra, hogy kérelmüket elfogadják.

A tudósítások szerint egy hónapja 1500 közép-amerikai bevándorló indult el a jobb élet reményében az Egyesült Államok felé. Egyelőre még csak pár százan érkeztek a mexikói–amerikai határhoz, de arra lehet számítani, hogy sokáig eltarthat az ügyek elbírálása.

A határhoz érkező bevándorlók fele megkaphatja a menedékjogot az Egyesült Államokban. Az amerikai hatóságok megpróbálják a leggyorsabban feldolgozni a kérelmeket, ennek érdekében az amerikai igazságügyi minisztérium jelentősen megemelte a határon dolgozó ügyintézők létszámát"

közölte amerikai ügyvédek beszámolójára hivatkozva az M1 Los Angeles-i tudósítója.

A bevándorlóknak bizonyítaniuk kell, hogy politikai üldözöttek vagy halálos fenyegetés elől menekülnek. A jelentések szerint tiltott határátlépés miatt vádat emeltek tizenegy illegális bevándorló ellen, akik kitoloncolásra számíthatnak.

Mike Pence, amerikai alelnök szerint a migránskaraván útjának a szervezői saját nyitott határokat hirdető politikájuk elősegítése érdekében, kifejezetten ösztökélték a közép-amerikaiakat arra, hogy hagyják el otthonaikat, és vágjanak neki a határnak.

Az igazságügyi miniszter arra kért mindenkit, hogy törvényesen lépjenek be az országba, valamint mindenki várja ki a sorát.

Trump szerint a karaván a gyenge amerikai migrációs törvény jele.

Az amerikai elnök korábban többször is beszélt arról, hogy az illegális bevándorlók veszélyt jelentenek, és a karaván a gyenge amerikai migrációs törvény jele. Az amerikai elnök közölte, hogy a kerítésépítést folytatni kell, de erre még a kongresszus nem adott zöld utat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére