Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Muszlimok hajtják végre a legtöbb antiszemita támadást Nyugat-Európában

Bokor Gábor

2017.06.26. 20:28

A legfrissebb kutatások szerint az Európában elkövetett antiszemita támadások mögött leginkább a muszlim kisebbségek állnak.
OSLO, 20:28

A legfrissebb kutatások szerint az Európában elkövetett antiszemita támadások mögött leginkább a muszlim kisebbségek állnak.

Az Oslói Egyetem szélsőségeket kutató központja nemrég kiadott jelentése szerint a muszlim háttérrel rendelkező személyek sokkal nagyobb eséllyel támadnak meg zsidókat, mint más embertársaik. A kutatás kimutatta, hogy a muszlimok után a szélsőbaloldali nézeteket vallók támadják meg leginkább a zsidókat.

A kutatók szerint a legtöbb antiszemita indíttatású attak Franciaországban, míg a legkevesebb Nagy-Britanniában és Oroszországban történik. A felmérés szerint bár Oroszországban sok százezernyi magát zsidónak valló ember él, mégis alig történik ellenük támadás.

A norvég tudósok bebizonyították, hogy az antiszemita támadások mögött egyértelműen a muszlim szélsőségek terjedése áll.

Két nappal azután hozták nyilvánosságra a jelentést, hogy a német-francia szolgáltató a WDR nem volt hajlandó leadni egy adást, mivel az a muszlim migránsok zsidók elleni támadásáról szólt, és az rosszul érintette volna a Németországba érkezett csaknem kétmillió illegális bevándorlót.

A legtöbb antiszemita jellegű támadás a párizsi muszlimok által történik. Francois Pupponi, a város egyik negyedének polgármestere szerint a Palesztina-párti csoportok hergelik a népet Izrael és a zsidók ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére