Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi svéd abszurd: elkérték a jegyét, dührohamot kapott, majd megkéselte az utasokat egy migráns

Forisek Ádám

2017.06.15. 13:41

Stockholmból Hallsbergbe utazott vonaton az az iraki migráns, akinek a jegyét egy muszlim nõi kalauz kérte ellenõrzésre. A migráns ettõl teljesen bedühödött, mindenkit rasszistának titulált, majd késsel támadt a vonaton tartózkodókra.
STOCKHOLM, 13:41

Stockholmból Hallsbergbe utazott vonaton az az iraki migráns, akinek a jegyét egy muszlim női kalauz kérte ellenőrzésre. A migráns ettől teljesen bedühödött, mindenkit rasszistának titulált, majd késsel támadt a vonaton tartózkodókra.

A szemtanúk szerint a kalauz teljesen normális hangnemben kérte bemutatásra a jegyet (ráadásul kétszer is).

A 25 éves migráns, Karim Alaa Husszein azonban felugrott helyéről, majd felháborodva kérdezte, miért kérte el a kalauz a jegyét. Mikor azt a választ kapta, hogy „ő csak a munkáját végzi”, már több utas is próbálta lenyugtatni a migránst, aki erre dührohamot kapott: rasszizmussal vádolta az utasokat, az egyik utast fejbe is verte.

A támadót megpróbálták lefogni, aki erre kést rántott, és az egyik utast négyszer is megszúrta.

A megvadult utas ekkor fel-alá járkálva a kocsiban elkezdte kioktatni az utasokat az „egyenlőségről”, és azt követelte tőlük, hogy mutassanak iránta több tiszteletet. Mindeközben áldozata saját vérében feküdt a kocsi padlóján.

A vonat rövidesen megállt, Husszein pedig elmenekült, a rendőrség azonban hamar kézre kerítette és letartóztatta. A hatóságoknak a migráns azt mondta, „önvédelemből” cselekedett és „büszke” a tettére.

A bíró ezt elutasította, és nyolc és fél év börtönre ítélte a migránst, akinek így is priusza volt. Börtönbüntetésének letöltése után Husszeint nem fogják kitoloncolni Svédországból. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére