Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Néhány idõsebb svédnek elege lett egy migránsbandából és elkergették õket

Vincze Viktor Attila

2018.04.26. 21:28

Svédország hiába tesz meg mindent a migránsok integrációjáért, folyamatosak a konfliktusok a betelepülõk és az õslakosok között. Egy Lysekil nevû településen például étteremben ülõ idõskorú svédek annyira megunták egy fiatalokból álló migránscsoport zaklatását, hogy végül heves szóváltások és lökdösõdések árán elkergették õket.
LYSEKIL, 21:28

Svédország hiába tesz meg mindent a migránsok integrációjáért, folyamatosak a konfliktusok a betelepülők és az őslakosok között. Egy Lysekil nevű településen például étteremben ülő időskorú svédek annyira megunták egy fiatalokból álló migránscsoport zaklatását, hogy végül heves szóváltások és lökdösődések árán elkergették őket.

A helyi sajtó beszámolója szerint a balti-tengeri üdülőhely, Lysekil város Kungstorget nevű terén külföldi származású fiatalok egy csoportja azzal múlatta az időt, hogy egy étterem vendégeit zaklatta.

A fiatal migránsok dörömböltek az étterem ablakán és grimaszoltak a vendégeknek, akik közül néhány idősebb vendég egy idő után megelégelte a zaklatást és kiment az utcára. Az idősebb korú svéd őslakosok végül nemcsak szóvá tették a zaklatást, de el is kergették a migráns fiatalokat.  

A svéd sajtó szerint a hétezer fős kisvárosban tavaly ősz óta egyre több probléma van az utcán randalírozó migránsbandákkal. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére