Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem kaptak Play Stationt, ezért szétkapták az otthonukat a migránsok

Bokor Gábor

2017.04.08. 15:28

Ismét alkottak a szomáliai migránsok Németországban.
DARGELÜTZ, 15:28

Ismét alkottak a szomáliai migránsok Németországban.

Igencsak bedühödtek a Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartományban élő szomáliai migránsok, miután nem kaptak elég zsebpénzt és Play Stationt. A négy fiatalkorú akkora balhét csapott le, hogy a 44 éves felügyelőjük be kellett, hogy meneküljön az irodájába, ahonnan azonnal a rendőröket tárcsázta. A kísérő nélkül érkezett illegális bevándorlók mindössze a támadás előtt két héttel érkeztek Németországba. 

A migránsok megfenyegették a felügyelőjüket, hogy összeverik, ha nem teljesíti a követeléseiket. Elmondták, hogy egy nagyobb városba akarnak költözni, több zsebpénzt és pár játékkonzolt követelnek. A bedühödött ifjak szétverték az otthonuk bútorait valamint a konyha egyes eszközeit. A megélhetésüket a német adófizetők pénzéből állták a hatóságok. 

A rendőrök megérkezése után sem hagyták abba a rombolást, a hatóság embereinek végül bilincsben kellett elvinniük őket. A négy fiatalnak a hírek szerint felelniük kell tettükért, amiért a romboláson túl megfenyegettek egy hivatalos személyt. 

Az otthon vezetője, Jan Buchholz meglepődött azon, mekkora pusztítást is végeztek a szomáliaiak. A migránsokat a dublini egyezmény értelmében küldték vissza Németországba azután, hogy a bevándorlók a skandináv országokba akartak bejutni. 

Pár nappal a szomáliai balhé előtt is zavargás volt ugyanazon a szálláson, szintén a kevés zsebpénz miatt. Az egyik 17 éves szír migráns hevesen tiltakozott a letartóztatás után, később kiderült, hogy negyven gramm marihuána volt nála. 

Tavaly nyáron a muszlimok szent ünnepe, a Ramadán során a migránsok felgyújtottak egy konferenciatermet, ahol több mint kilencmillió eurós kárt okoztak. A bevándorlók rendszeresen megfenyegették a keresztényeket, illetve azon nem muszlimokat, akik a nap közben enni mertek, ugyanis nekik az akkor tilos volt. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére