Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem terrorista térítette el az egyiptomi gépet

Bertha László

2016.03.29. 11:18

A ciprusi államfõ, Nikosz Anasztasziadisz elmondta, hogy nem terrorista térítette el az egyiptomi utasszállító repülõgépet.
LARNACA, 11:18

A ciprusi államfő, Nikosz Anasztasziadisz elmondta, hogy nem terrorista térítette el az egyiptomi utasszállító repülőgépet.

A repülőgép Alexandriából szállt fel, eredetileg Kairóban kellett volna földet érnie, ám a gépet eltérítették és a ciprusi Larnaca repülőtéren szállt le. A gépen 55 utas tartózkodott, később 40-50 ember szabadon engedett a gépeltérítő.

  • Eltérítettek egy egyiptomi repülőgépet

Rendőrségi információk szerint a férfi nem terrorista – jelentette be a ciprusi államfő. A jelek szerint a férfit személyes okok vezették arra, hogy eltérítse az egyiptomi járatot.

A gépeltérítő azt követelte a hatóságtól, hogy adják át levelét a volt feleségének, aki a szigeten él. A levelet a gép ablakán dobta ki az egyiptomi gépeltérítő. Egyes beszámolók szerint menedékjogot is követel Ciprustól.

Bizonytalanság alakult ki a légi kalóz személyazonossága körül. A ciprusi külügyi tárca Twitter-üzenetében a géprablót Szeif Eldin Musztafaként azonosította. Az egyiptomi hatóságok korábban azt mondták, hogy a férfit Ibrahim Szamahának hívják.

A RIK állami televízió a rendőrségre hivatkozva arról számolt be, hogy a géprabló követeli az egyiptomi ellenzék néhány bebörtönzött női tagjának a szabadon engedését, így nemcsak személyes motivációja van tettének.

A gépeltérítő azzal fenyegette meg a pilótát, hogy robbanószer van nála.

(BBC, RT, MTI)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére