Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem tudni mennyi idõs a családegyesítéssel Angliába került migráns

Pörge Béla

2016.10.30. 16:28

Kisebb vita alakult ki egy afgán migráns körül, többféle verzió is szóba került a dzsungelbõl frissen érkezett fiatal koráról.
LONDON, 16:28

Kisebb vita alakult ki egy afgán migráns körül, többféle verzió is szóba került a dzsungelből frissen érkezett fiatal koráról.

Haris Stanikzai Afganisztánban született, a kérdés csak az, mikor. Nagyjából két héttel ezelőtt, október 17-én érkezett Londonba a calais-i dzsungelből. Akkor azt állította magáról, hogy 16 éves.

Később viszont kiderült, hogy egy internetes társkereső oldalon 22 évesnek adja ki magát, és a LinkedInen is fent van, az ottai profilja szerint elvégzett egy három éves képzést egy afgán egyetemen.

Haris a nagybácsijához érkezett Londonba. A férfi így nyilatkozott unokaöccsének koráról:

Nem tudom a tényleges napot és hónapot, hogy mikor született, de ő az én unokaöcsém, és látom, hogy 16 éves."

A migráns által beadott hivatalos papíron az áll, hogy Haris Stanikzai 1999. január 1-jén született. Az okmányról nem tudni, hogy hamis-e, de ha valódi, akkor egy harmadik verzióként szolgál Haris valós korát illetően, mely szerint nemsokára 18 éves lesz.

Egyébként ő volt az egyik első gyerek (?), aki Calaisból Londonba érkezhetett családegyesítés okán a brit kormányzatnak köszönhetően.

(The Sun)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére