Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Német blama: tizenegy hónap alatt két embert ítéltek el szexuális bûncselekmény miatt a szilveszteri kölni támadók közül

Nagy Gábor

2016.12.02. 15:58

Egy iraki férfit szexuális kényszerítés, algériai társát pedig szexuális kényszerítés kísérlete miatt ítéltek el, egyaránt 12 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre.
KÖLN, 15:58

Egy iraki férfit szexuális kényszerítés, algériai társát szexuális kényszerítés kísérlete miatt ítéltek el, egyaránt 12 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre.

A kölni belvárosban szilveszter éjjel történt bűncselekmények nyomán 662 nő tett feljelentést szexuális zaklatás miatt. A két ítélet azt jelenti, hogy 11 hónap alatt a bejelentett esetek 0,3 százalékát sikerült az elkövető felelősségre vonásával lezárni, írja az MTI.

A vagyon elleni bűncselekményeket tekintve valamivel eredményesebb a hatóságok munkája. A kölni ügyészség összesítése szerint 1310-en tettek feljelentést ilyen bűncselekmény miatt, többségüktől mobiltelefont vagy pénztárcát loptak, raboltak, és eddig 22 elkövetőt ítéltek el.

Valamennyien férfiak, csaknem valamennyien észak-afrikaiak, 10 marokkói és 9 algériai van közöttük, és csupán egy német. A legnagyobb büntetést – egy év 11 hónap letöltendő szabadságvesztést – egy algériai férfi kapott zsarolásért és rablásért. Az ítélet öt további bírósági döntéssel együtt még nem jogerős.

Az észak-rajna-vesztfáliai nagyváros hatóságai a bűncselekmények valamennyi típusát együttvéve 267 eljárást indítottak a szilveszterkor történtekkel kapcsolatban, összesen 333 feltételezett elkövető ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére