Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Német szoci politikus: még több migráns kell, hogy megelõzhessük a szexuális támadásokat

Tóth Dalma

2018.01.20. 18:50

Mindez a német parlamentben hangzott el, és a szocialista politikus teljesen komolyan gondolta a szavait.
BERLIN, 18:50

Mindez a német parlamentben hangzott el, és a szocialista politikus teljesen komolyan gondolta a szavait.

Az AfD egyik politikusa a családokért, nyugdíjasokért, nőkért és fiatalokért felelős szocialista minisztert kérdezte meg arról, hogyan akarja megvédeni a nőket a jövőben a migránsok által elkövetett szexuális támadásoktól. 

A válaszra valószínűleg senki sem számított.

A miniszter közölte, hogy párbeszédet kell folytatni a macsó kultúrából érkezett migránsokkal, valamint Németországba kell költöztetni családjaikat, hogy könnyebben lehessen kezelni őket. A politikus egy tanulmányra hivatkozva közölte, hogy ha megtörténik a családegyesítés, azaz, ha az illegális bevándorlók édesanyját és nővéreit is Németországba hozzák, akkor könnyebb lesz megelőzni az ilyen szituációkat.

A többi szocialista csak lelkesen tapsikolt a parlamentben, amikor elhangzott a válasz, miközben az AfD-sek fejüket csóválva nevettek az elképesztő feleleten.

Az AfD politikusa annak a muszlim férfinak az ügye kapcsán kérdezte a szocialista politikust, aki megölt egy 15 éves német lányt Kandelben.

Sajnos, az elmúlt években többször előfordult, hogy a migránsok német barátnőjüket bántalmazták vagy megölték, ezért a téma most teljes lázban tartja Németországot.

A leginkább elhíresült ügy a Hussein Khavari által elkövetett gyilkosság lett. Az afgán migráns megtámadott, megerőszakolt, majd megfojtott egy 19 éves lányt, holttestét pedig a Dreisam folyóba dobta. A férfi többször megvezette a német hatóságokat. Kiskorúnak vallotta magát és azt mondta, hogy meghalt az édesapja. Kiderült, hogy egyik sem igaz, és az afgán fiú édesapja árulta el, hogy fia 33 éves. Az áldozat apja az a Clemens Ladenburger, aki az Európai Bizottság egyik szervezeténél volt magas rangú beosztott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére