Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemi erõszak miatt körözték az egyik migránskaraván szervezõjét

888.hu

2019.01.16. 18:58

Mint korábban megírtuk, újabb migránskaraván indult el az Egyesült Államok déli határa felé. A legújabb hírek szerint a rendõrség letartóztatta az egyik olyan személyt Hondurasban, aki a karaván szervezésében jeleskedett. A férfinak nemi erõszak vádjáért kell felelnie.

Mint korábban megírtuk, újabb migránskaraván indult el az Egyesült Államok déli határa felé. A legújabb hírek szerint a rendőrség letartóztatta az egyik olyan személyt Hondurasban, aki a karaván szervezésében jeleskedett. A férfinak nemi erőszak vádjáért kell felelnie.

A helyi rendőrség megerősítette, hogy Juan Carlos Molinát letartóztatták. Azt a hatóság közölte a letartóztatásával kapcsolatban, hogy a férfi az egyik olyan migránskaraván szervezője, amely Közép-Amerikából azzal a céllal indult útnak, hogy eljusson az Egyesült Államok területére és ott a résztvevők menedékjogot kapjanak. A hétfőn útnak indult menetben eddig 800-an vannak, és már elhagyták San Pedro Sula városát – írja a Breitbart egy helyi lapra, az El Heraldóra hivatkozva.

Itt fogta el a hondurasi rendőrség Molinát. A férfinél hamis személyi igazolványokat találtak a hatóság emberei. Mint kiderült, már 2015 óta körözték. A férfi által elkövetett bűncselekmény részletei nem derültek ki, csak annyi, hogy nemi erőszak vádja miatt keresték.

Miközben új karaván szerveződik, aközben a mexikói határon fekvő Tijuana városában az előző migránskaraván tagjainak legnagyobb része még mindig nem jutott be az Egyesült Államok területére. Jelenleg arra várnak, hogy benyújthassák menedékkérelmüket az USA-ba.

Tijuana városvezetői arról panaszkodnak, hogy a mexikói kormány nem nyújt nekik segítséget a városban levő migránsok ellátásához, azt hiába kérték már többször is. Így a városnak a saját büdzséjéből kell előteremtenie a migránsok eltartásának költségeit.

Donald Trump többször is kijelentette, hogy a karaván tagjai nem léphetnek be az Egyesült Államok területére, ennek megfelelően további intézkedéseket eszközölt a bevándorlók visszaszorítására: további 5000 katonát vezényelt ki a déli határra, a Nemzeti Gárdával és szögesdrót kerítéssel próbálja a migránsokat megfékezni. A The Washington Post értesülései szerint Donald Trump és kormányzata várhatóan új intézkedéseket hoz az illegális bevándorlók belépésének megakadályozására

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére