Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

NFL-legenda: nem szabadna térdelni a himnusz alatt

Pörge Béla

2018.10.12. 18:00

Jim Brown korábbi NFL-játékos e Fehér Ház elõtt tartott sajtótájékoztatóján beszélt errõl.

Jim Brown –Ye-hez hasonlóan– Donald Trump vendége volt a Fehér Házban. A látogatás után sajtótájékoztatót tartott, melyen elmondta:

amerikai vagyok, az amerikai nemzeti lobogó az én zászlóm is. Nem szabadna térdelni előtte, inkább vigyázzba kellene állni a zászló tiszteletére."

Brown ezzel arra utalt, hogy egyes –zömmel afroamerikai– NFL-játékosok a meccsek előtt letérdelnek a himnusz alatt, hogy ezzel tiltakozzanak az általuk vélt elnyomás ellen, ami a színes bőrű amerikaiak éri. A himnusz alatt egyben az amerikai zászló előtt is tisztelegnek az amerikaiak, ezért említette a lobogót Brown.

A korábbi legendás NFL-játékos beszélt arról is, hogy miről esett szó közte és Trump között. Brown elmondta, hogy főként az volt a téma, hogy az embereknek munkára és oktatásra van szüksége.

Jim Brown a nyáron támogatásáról biztosította Trumpot, emiatt több kritika is érte a fekete közösség részéről. Sőt, az egykori sportoló korábban arról is beszélt, hogy ő soha nem térdelt az amerikai himnusz alatt, és soha nem is fog, mert mindig tiszteletben fogja tartani a lobogót – írja a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére