Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nudista napot tartanak Madrid strandjai

888.hu

2016.07.07. 15:58

A madridi önkormányzat engedélyezte a "Fürdõruhamentes napot" a spanyol fõváros nyilvános uszodáiban és strandjain.
MADRID, 15:28

A madridi önkormányzat engedélyezte a "Fürdőruhamentes napot" a spanyol főváros nyilvános uszodáiban és strandjain.

A döntést a helyi nudista közösség kérésére hozta meg a madridi főpolgármester, akik azzal érveltek, hogy így "mutathatják meg és közvetíthetik a nyugati értékeket".

Manuela Carmena főpolgármester a város kerületének polgármestereit arról értesítette, hogy amennyiben szeretnének ilyen napot tartani, akkor jelöljenek ki egy időpontot. Camerna kérése csupán annyi volt, hogy erről tájékoztassák a lakosságot. A gyermekek egy ilyen napon csupán felnőtt kíséretében látogathatják meg a strandokat.

A hírek szerint, amennyiben bizonyos kerületek megtartják a fürdőruhamentes napot, akkor augusztus végén kerülhet rá sor.

A konzervatív párti Esperanza Aguirre – aki a jelenlegi polgármester ellenfele volt az előző választáson – kritizálta a döntést:

ez egy őrült ötlet. Nem tudom, hogy lenne-e bátorsága a helyi önkormányzatoknak például egy fátyolmentes napot tartani a muszlim nők számára."

Spanyolországban a lakosságszámhoz viszonyítva kevés muszlim él: a 46 milliós országban egymillióan tartják magukat Mohamed próféta követőjének. Az elmúlt években érkezett unión kívüli, muszlim migránsok száma néhány tízezerre tehető. A muszlim lakosság azonban a nagyvárosokban, elsősorban Madridban koncentrálódik.

A meztelenkedés, különösen a nyilvános női meztelenkedés, így nem biztos, hogy jó ötlet. Sőt, akár provokációnak is hathat a muszlim a kisebbség számára. Különösen a németországi események fényében fordulhatnak elő súlyos incidensek a nudista napon.

Egy nemrég nyilvánosságra került német rendőrségi jelentés szerint

az uszodák területén egyre több a nemi erőszak. A molesztálás és a nemi erőszak terjedése aggodalomra ad okot. Az elkövetők legtöbbje migráns."

(RT, Foxnews)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére