Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pakisztáni elnök: „Miért gondolja azt az EU, hogy ha bármit mondtok, mi megtesszük?”

888.hu

2022.03.08. 15:40

Imran Khan pakisztáni miniszterelnök a nyugati küldöttek ellen emelt kifogást, amiért nyomást gyakoroltak rá, hogy ítélje el Oroszország ukrajnai invázióját.

 

A hónap elején 22 iszlámábádi külképviselet vezetői levelet tettek közzé, amelyben arra kérték Pakisztánt, hogy támogassa az ENSZ Közgyűlésének a támadást elítélő határozatát. Pakisztán és szomszédja, India azonban egyaránt tartózkodott a szavazáson.

Imran Khan pakisztáni miniszterelnök ostorozta a nyugati követeket, akik azt követelték, hogy Pakisztán kövesse a nemzetközi konszenzust, amely Vlagyimir Putyint és az orosz erőket vadembereknek igyekezett beállítani.

 

Mit gondolnak rólunk? A rabszolgáitok vagyunk ... hogy bármit mondtok, mi megtesszük?”

– kérdezte.

 

A miniszterelnök dühét fejezte ki a követelés miatt, miután az EU és a NATO hatalmai nem ítélték el Indiát a Kasmír hegyvidéki térségében végrehajtott akciói miatt. Meg akarom kérdezni az Európai Unió nagyköveteit: Írtak-e ilyen levelet Indiának?” – tette fel a kérdést.

 

Khan azt is állította, hogy Pakisztán megpróbált segíteni a NATO-nak Afganisztánban, de köszönet helyett vitriolt kapott – írta meg a Summit News.

Bár Khan azt mondta, hogy Pakisztán „semleges” marad, néhány órával az invázió megindítása után találkozott Putyinnal.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére