Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pakisztániak és szírek ölték egymást a bihácsi migránstáborban

Bokor Gábor

2019.09.20. 09:40

Az egyik bihácsi táborban szírek és pakisztániak között tört ki tömegverekedés, kések is előkerültek. Egy 19 éves férfi meghalt, a támadót súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az M1 Híradó csütörtökön számolt be róla, hogy ismét áldatlan állapotok uralkodnak Bosznia-Hercegovinában, ahol az ott feltorlódott migránsok zsákutcába kerültek, mivel Horvátország nem engedi be őket. Rendőrségi kordonnal vették körül az egyenruhások a Bihácshoz közeli vucsjáki tábor környékét. Csütörtökön egész nap helyszíneltek annál a sátornál, ahol verekedés tört ki az éjjel. Szír és pakisztáni migránsok csaptak össze, addig fajult a veszekedés, míg kést rántottak egymásra.

Mint írják, egy migránst megkéseltek, ketten kórházban vannak az összecsapás után. Úgy tudni, hogy egy 19 éves pakisztáni belehalt a késes támadásba, egy könnyebb és egy súlyos sérültet a helyi kórházban ápolnak. A gyilkosságba torkolló tömegverekedés egy mobiltelefon ellopásából indult ki.

Az M1 riportere beszámolt arról is, hogy a nyomozást hátráltatja jelenleg az is, hogy a szemtanúk szétszéledtek és nem hajlandó senki sem együttműködni a hatóságokkal.

Néhányukat, akik valószínűleg részt vettek az incidensben, behoztuk a rendőrségre, most is zajlik a kihallgatásuk. Továbbra sincsenek meg az elkövetők

– mondta a rendőrségi szóvivő.

A Bihács mellett kialakított sátortábor egyébként 350 fő befogadására lenne alkalmas, jelenleg azonban csaknem 800 migráns tartózkodik ott. Az összetűzések rendszeresek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére