Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pornográf tartalom érhetõ el az FBI által lefoglalt honlapon

Bokor Gábor

2016.08.27. 13:28

A Kim Dotcomtól lefoglalt Megaupload.org domain felnõtt tartalomra mutató linkekkel van tele. Tovább folyik az FBI pornós bénázása.

Az FBI korábban legfoglalta a világ korábbi legnagyobb adatmegosztó honlap-csoportját, közte a Megaupload.org oldalt. A lap tulajdonosát, Kim Dotcomot letartóztatták, mert több ezer, jogvédelem alatt álló szellemi terméket lehetett az oldalon keresztül ingyenesen, így illegálisan letölteni. 

Az FBI lefoglalta az új-zélandi férfi összes, hasonló rendszerben üzemelő oldalát, a Megastuff.co, Megaclicks.org, Megaworld.mobi, Megaupload.com, Megaupload.org és a Megavideo.com-ot.

A Megupload.org-on felnőtteknek szóló szexoldalak hirdetései találhatóak.

A TorrentFreak szerint azért történhetett meg mindez, mert az FBI nem újította meg a kifutott licencű domaint, így bárki szabadon birtokába vehette azt. 

Az amerikai hatóságok jelezték, hogy tudnak a problémáról, és igyekszenek megoldani azt, ám egyelőre úgy tűnik, hogy nem sokat haladtak előre.

Nem ez az FBI első bénázása pornó-ügyben. Korábban egy lefoglalt pedofil oldalt használtak arra, hogy lebuktassák azokat, akik ilyen tartalmakat szeretnének nézegetni. Amikor az FBI átvette az oldal üzemeltetését, több mint egymillió gyermekpornós kontenttel bővítette az oldal kínálatát – képekkel és filmekkel –, valamint hatékonyabbá tette az oldal elérhetőségét. Ezzel az akcióval súlyos jogsérelmet okozott oldalon látható kiskorúaknak, hiszen az USA törvényei szerint minden egyes megtekintés az adott személy személyiségi jogait sérti. Az ügy miatt az elkapott pedofilok megúszhatják a büntetést, hiszen az FBI súlyosabb bűncselekményt valósított meg – gyermekpornó terjesztése –, mint az ilyen anyagokat letöltő bűnözők.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére