Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pornózni küldené a demokrata stratéga a republikánus képviselőnőt

888.hu

2022.11.12. 13:00

Colorado 3. kongresszusi körzetében ugyan még nincs végeredmény, de Kurt Bardella stratéga már tudja, mivel foglalkozzon a jövőben Lauren Boebert, amennyiben vereséget szenved. A javaslata nem volt ízléses, szexista viszont annál inkább.

 

Kurt Bardella demokrata stratéga az MSNBC műsorvezetőjével, Joy Reiddel azt vitatta meg a „The Reidout” című műsor szerdai adásában, hogy mivel foglalkozzon a jövőben Boebert, amennyiben nem sikerülne megnyernie magának a képviselői mandátumot.

Tették mindezt úgy, hogy tudták, hogy a szavazókörben még nincs végeredmény, a verseny a mandátumért még szoros Lauren Boebert és demokrata kihívója, Adam Frisch között, a szavazatokat még nem sikerült megszámolniuk. A műsorvezető mégis hangosan elgondolkodott azon, hogy mit hozhat a jövő a republikánus számára, ha elveszíti a székét.

 

Azt hiszem, ez lehet, hogy az OnlyFans számára nyereség.”

– mondta válaszul Bardella, utalva arra az internetes tartalom-előfizetési szolgáltatásra, amely gyakran szexmunkásokat és amatőr pornográf tartalmakat kínál. Bardella felvetésétől hangos kacagásba kezdett Reid, a másik meghívott vendég, Claire McCaskill demokrata politikai elemző azonban szabályosan lesokkolódott a választól.

 

 

Boebert a következőképpen reagált a Twitteren:

A liberálisok még a feminizmusban is sz*rok. Tudtok ti bármit is jól csinálni?”

 

 

Bardella később igyekezett elnézését kérni, de még ez is elrontotta. Leszögezte ugyan, hogy soha nem akart megszégyeníteni egyetlen nőt se, majd gyorsan hozzátette, hogy az OnlyFansben nincs semmi szégyellnivaló, és amit állított egyébként se volt rossz, hiszen állítása szerint a republikánusokat nem érdeklik az olyan kérdések, mint a nőgyűlölet, a szexizmus vagy éppen az egyenlőség, így részükről ez csak „álfelháborodás”.

 

(...) mindannyian tudjuk, hogy nem érdekli őket a szexizmus, a nőgyűlölet vagy az egyenlőség. Ők az első osztályú képmutatók.”

– mondta.

 

 

Mint ismert, Colorado 3-as körzetében 99 százalékos feldolgozottságnál még mindig szoros az állás, még több ezer szavazócédulát nem sikerült megszámolniuk. Jelen állás szerint a republikánus Lauren Boebert vezet 50,17 százalékkal, szemben a demokrata Adam Frisch-el, aki 49,83 százalékot szerzett. A differencia 0,34 százalék.

A kötelező újraszámlálást Coloradóban akkor indítják el, amennyiben a szavazatok aránya 0,5% vagy kevesebb.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére