Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Radikális baloldaliak haditervet készítettek Amerika lezárására

888.hu

2020.10.14. 14:30

Közeledik az elnökválasztás, a radikális baloldaliak pedig már terveket szövögetnek.

Donald Trump amerikai elnök puccsát hallucinálják az Egyesült Államokban radikális baloldali szervezetek. A Google-dokumentumként elérhető „A puccs leállítása” című útmutatót a ShutDownDC nevű csoport kezdte el terjeszteni, arról értekeznek hosszasan, hogy miként zavarják meg az ország rendjét abban az esetben, ha a választás eredménye szoros lesz.

Az útmutatót népszerűsítő e-mailben a ShutDownDC kijelenti: „Valószínűleg tömeges, hosszan tartó bomlasztó mozgalmakra lesz szükség országszerte annak érdekében, hogy megakadályozzuk azt, hogy Donald Trump elcsalja a választásokat, és hivatalban maradjon.”

Az útmutató egyes részei elkötelezettek a „tisztességes választás” biztosítása mellett. Egyes részei azonban inkább a puccs lebonyolításának kézikönyveként értelmezhetők, mintsem annak megakadályozásaként.

„Ahol lehet, ott kell lennünk az utcán, az autópályán vagy ott, ahol a hatalom, illetve a hatalmat gyakorlók vannak” – olvasható többek között a dokumentumban.

Egy másik részben pedig arra kérik az aktivistákat, hogy állítsák le az élet folyását.

„Ahhoz, hogy valóban győzhessünk, ki kell kényszerítenünk a hatalom egyes pilléreitől (üzleti élet, katonaság, média vagy más, fontosabb intézmények), hogy az emberek oldalára álljanak, vagy legalább ne álljanak az utunkba. Ha a mindennapi élet folytatódik, a despota nem hagyja el a hatalmat, és így nem lesz ösztönzője a valódi rendszerváltásnak” – fogalmaztak.

Az útmutató azt is elmondja, hogy az aktivisták azt tervezik, „fizikailag megvédik a szavazatszámlálást az ellentüntetőktől, a szövetségi ügynököktől vagy a fehér felsőbbrendűséget propagáló milíciáktól”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére