Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Rekordmagas a transznemûek ellen elkövetett gyilkosságok száma, mert Trump"

Bokor Gábor

2017.11.19. 13:50

A nemváltoztatók érdekvédelmi képviselete szerint összefüggés van a republikánus elnök és aközött, hogy idén 25 transznemût gyilkoltak meg. Magyarázat és logikai összefüggés természetesen nincs, mert minek.
WASHINGTON, 13:50

A nemváltoztatók érdekvédelmi képviselete szerint összefüggés van a republikánus elnök és aközött, hogy idén 25 transzneműt gyilkoltak meg. Magyarázat és logikai összefüggés természetesen nincs, mert minek.

A transzneműek amerikai érdekvédelmi szervezetének tájékoztatása szerint az Egyesült Államokban rekordmagas a transzneműek elleni gyilkosságok száma az idei évben. Az adatok szerint eddig 25 nemváltót öltek meg. Az elmúlt öt évben 102 férfi-nő ellen követtek el halálos bántalmazást az Egyesült Államokban, ami azt jelenti, hogy a bűncselekmények száma egyre csak növekszik. 

A szervezet szerint ez a szám nem biztos, hogy valós, mivel sokszor nem tudják megmondani a halottról, transznemű-e.

Az egyik transzgendervédő, emberi jogi egylet egyenes összefüggést lát a megnövekedett gyilkosságok és Donald Trump elnöksége között. A témával foglalkozó jelentést arra alapozzák, hogy az elnök beiktatása óta megnőtt a transzgenderellenesség a politikusok körében, és ezt a társadalomra is kivetítik.

Ez természetesen körülbelül annyira komoly érv, minthogy a tavaly megválasztott amerikai elnök miatt pusztított idén annyi hurrikán Észak-Amerikában és a karibi-térségben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére