Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Robert De Niro élő adásban mutatta meg, hogy milyenek is a valódi liberálisok

Zelenka Dóra

2019.09.30. 18:30

Szegénynek agyára mentek a Zs kategóriás vígjátékok. :(

A jobb sorsra érdemes De Niro a CNN vasárnap reggeli műsorában vendégeskedett, ahol nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a Fox News munkatársait. A 76 éves színész habozás nélkül melegebb éghajlatra küldte az őt kritizálókat, sokan ugyanis nem nézik jó szemmel, hogy szeretett színészük ilyen vállalhatatlanul kritizálja az elnököt.

Mikor a CNN riportere arról érdeklődött, hogyan viseli, hogy a Fox News csatornán sokszor kap kritikát a Trumpot ekéző, vállalhatatlan beszólásai miatt, De Niro csak annyit mondott:

B888szódjanak meg!

A műsorvezető azért résen volt, megjegyezte, hogy bár – mivel egy kábeltévés adásról volt szó – büntetlenül lehet használni az F betűs szót (Fuck them), de ez mégis egy vasárnap délelőtti adás volt, szóval talán mégsem kéne. A színész erre bocsánatot is kért.

Fotó: AFP

De Niro ezután lenyugodott, majd kifejtette álláspontját: szerinte az amerikai elnök egy egyszerű gengszter, és túl súlyos a helyzet ahhoz, hogy finomkodni lehessen. Bár azt, hogy pontosan mire gondolt és mindezt miből szűrte le, nem sikerült kifejtenie.

A Fox News egyébként közleményben reagált, arra volt kíváncsi, hogy a CNN miért nem kért elnézést vendége viselkedése miatt. A CNN nem kommentálta a Fox közleményét.

Az Oscar-díjas színészről egyébként már régóta tudni lehet, hogy akárcsak a hollywoodi celebnép jelentős része, foggal-körömmel harcol Donald Trump ellen. A 2018-as Tommy-gálán egész egyszerűen melegebb éghajlatra küldte az elnököt, de már 2016-ban hülyének nevezte őt. Ha amerikai celeb vagy, akkor a legjobban úgy tudod eladni magad, ha benyalsz demokratának. Így még arra is van lehetőség, hogy egy hosszú lejtmenet után De Niro is ki tudjon törni, és megkaphassa a főszerepet Martin Scorsese új gengszterfilmjében.

Szóval a nagy elfogadásról papoló liberálisok bátran lehülyézhetnek és gusztustalan jelzőkkel illethetnek bárkit, aki tőlük eltérő álláspontot képvisel, de ha ezt esetleg visszakapják, akkor meg megy a hiszti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére