Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sadiq Khan nagy eredménye: végre vannak gendersemleges vécék a londoni városházán

888.hu

2018.11.28. 11:11

Elsõként a városházán jelentek meg a "gendersemleges" feliratú mosdók.

Elsőként a városházán jelentek meg a "gendersemleges" feliratú mosdók – írja a Breitbart.

A lap brit kiadása a polgármesterhez közel álló forrásokat idéz, akik szerint elsőként számukra alakították ki a gendersemleges vécéket. A Breitbarthoz eljuttatott képek tanúsága szerint egyedül a piszoárt tartalmazó helységek maradhattak meg a férfi kollégáknak.

A változásokról a Breitbart a Londoni Közgyűlés UKIP-es tagját, David Kurtent kérdezte meg. A politikus elmondta, hogy sok emberrel tárgyal, és azzal a kellemetlen helyzettel kellett szembesülnie, hogy a hozzá érkező hölgyeknek nem volt külön mosdója, csupán gendersemleges mellékhelyiségeket tudnak használni.

Kurten szerint az a legnagyobb probléma ezekkel, hogy a nők joggal félhetnek attól, hogy egy férfi a kiszolgáltatott helyzetükben rájuk nyit.

A munkáspárti, muzulmán polgármester már korábban is beszélt a vécés terveiről. Úgy fogalmazott, hogy a hagyományos vécék sértők lehetnek a transzneműeknek és azoknak a számára, akik a "hagyományos nemi besorolásban nem találják a helyüket". Ezért kellenek a gendersemleges vécék.

Míg a városvezető a vécéüggyel van elfoglalva, addig rekordméreteket ölt a városban a késsel elkövetett gyilkosságok száma. Khan erről legutóbb azt nyilatkozta, hogy akár egy évtizedbe is kerülhet, amíg rendet tesznek a hatóságok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére