Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sadiq Khan rémálma valóra válik: Trump Londonba látogat

Forisek Ádám

2018.04.27. 12:31

A Trumppal eddig sem nagyon cimboráló pakisztáni polgármestert hidegzuhanyként érhette, hogy Trump Londonba látogat nyáron.
LONDON, 12:31

A Trumppal eddig sem nagyon cimboráló pakisztáni polgármestert hidegzuhanyként érhette, hogy Trump Londonba látogat nyáron.

Donald Trump amerikai elnök a brüsszeli NATO-csúcstalálkozó után hivatalos látogatást tesz az Egyesült Királyságba júliusban.

Sadiq Khan ezt láthatóan nehezményezi, Twitter-üzenetében arra figyelmeztette az amerikai elnököt, hogy Trump dühös tüntetőkkel találhatja szembe magát, ha Londonba érkezik.

Ha ide érkezik, Trump elnök egy nyílt és sokszínű várost fog találni, amely mindig az egységet választotta a széthúzás helyett, és a reményt a félelem helyett.”

A muszlim polgármester már korábban is ellenezte Trump látogatását, miután az amerikai elnök többször is szókimondóan kritizálta Sadiq Khant a városában tapasztalható elszomorító állapotokért. Khan szörnyű munkájáról tanúskodik például az is, hogy London már veszélyesebb, mint New York.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére