Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros lapja úgy emlékezett meg 9/11-ről, hogy egy szó sem esett a muszlim terroristákról

Forisek Ádám

2019.09.12. 10:28

És akkor valaki még mindig elhiszi, hogy a liberális média mértékadó.

Soros György lapja, a New York Times a szeptember 11-i terrortámadás 18. évfordulója alkalmából érdekes cikket közölt, amelyben azt írták, repülőgépek okozták az ikertornyok összeomlását.

18 év telt el azóta, hogy repülőgépek ütköztek a Világkereskedelmi Központ tornyainak. Ma ismét összegyűlnek a családok, hogy meggyászolják azt a több mint kétezer embert, aki életét vesztette.

Ezzel az üzenettel osztotta meg a cikket Twitteren a lap, és ugyanez a bizarr mondat szerepelt az írásban is. A dolog érdekessége az, hogy muszlim terroristákról viszont egy szó sem esett a cikkben, a New York Times munkatársa teljes egészében „kifelejtette” írásából azt a tényt, hogy iszlamista szélsőségesek térítették el a repülőgépeket, hogy aztán belevezessék azokat az ikertornyokba.

Mondani sem kell, hogy azonnal éles kritika fogadta a „bakit”, amit így Soros lapjának gyorsan el is kellett távolítania. A lap a cikket és Twitter-bejegyzést is módosította, miután az internetezők segítettek picit az igazmondásban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére