Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorosék követendõ példaként tekintenek a fehérgyûlölõ Dél-Afrikára

Bokor Gábor

2018.09.27. 12:24

Soros György és fia, Alexander együtt parolázott Cyril Ramaphosával, Dél-Afrika elnökével, aki az elmúlt hónapokban több, nyíltan rasszista, fehérellenes intézkedést is elindított.

A New York-i ENSZ-közgyűlésen találkozott egymással a dél-afrikai elnök, Cyril Ramaphosa és Soros-birodalom két vezetője, Soros György és fia, Alexander Soros. Ennek még olyan nagy hírértéke nem is lenne, azonban a kis Soros az Instagramra több képet is kitett a találkozóról. 

Az ENSZ idei közgyűlése szeptember 18. és október 5. között zajlik, elnöke María Fernanda Espinosa Garcés ecuadori politikus és diplomata. Õ az első nő a latin-amerikai és karibi térségből, aki ellátja ezt a tisztséget. Az idei tanácskozás témái többek között a nemek közötti egyenlőség, a migráció, a menekültkérdés, a méltó munkakörülmények, a fiatalok szerepe a béke és biztonság megőrzésében, valamint a fogyatékkal élők jogvédelme.

Az Alexander Soros Instagram-oldalára feltöltött fotók szerint remek hangulatú volt a tárgyalás, mely persze zárt volt, onnan semmiféle információ nem szivárgott ki. Soros annyira belelendült, hogy a következő szöveggel tette fel az Insta-sztorijába a találkozó részleteit: 

Ramaphosa elnöksége egy követendő példa arra, milyen a jó kormányzás, és hogyan kell demokratikus reformokat végrehajtani nemcsak Dél-Afrikában, hanem az egész kontinensen, sőt, a világon."

Ez azért is ijesztő, mert Ramaphosa egy sor olyan döntést alkotott meg az elmúlt időszakban, melyek a legdurvább, legrasszistább korszakot idézik fel. A dél-afrikai vezető engedélyezte, hogy Afrika legdélebbi államában a feketék erőszakkal elvegyék az addig békében élő fehér farmerek termőföldjeit. Ezt később megspékelte azzal, hogy a fehérek ezért semmiféle kárpótlást nem kapnak, sőt még nekik kell fizetniük utána is. 

Helyrehozzuk a régi hibákat, ezért vesszük el erőszakkal a fehérek földjeit"

mondta cinikusan Cyril Ramaphosa, utalva arra, hogy az apartheid igazságtalansága miatt kell visszaosztani ezeket a földeket a fekete lakosságnak. 

Az adatok szerint csaknem kétszáz farmot akar elvenni a vezetés, ami a szakértők szerint súlyos élelmiszerválsághoz vezethet. Az országban rendkívül magas a fehérek elleni rasszista indíttatású támadások száma: a bűnügyi statisztikák szerint egy év alatt csaknem 638 támadás érte a fehér földművelőket az országban, összesen 74 embert gyilkoltak meg csak azért, mert fehér volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére