Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorosnak nem fog tetszeni a németek szigorítása

Bertha László

2016.10.14. 22:28

Jelentõsen szigorítana a német kormány a kitoloncolási szabályokon a belügyminisztérium kiszivárgott tervei alapján.
BERLIN, 22:28

Jelentősen szigorítana a német kormány a kitoloncolási szabályokon a belügyminisztérium kiszivárgott tervei alapján.

A pénteken nyilvánosságra került információk szerint az Angela Merkel vezette kormány megszüntetheti azt a szabályt, hogy előre közölni kell a kitoloncolás időpontját, emellett négyről 14 napra emelhetik a kitoloncolási őrizet maximális időtartamát.

Német médiumok szerint a jogszabálytervezet a kitoloncolási őrizetbe vétel lehetőségének kiterjesztését is tartalmazza, így nemcsak azokat lehetne őrizetbe venni, akikkel kapcsolatban fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, hanem akiket bűncselekmény miatt elítéltek, vagy akik a hatóságok megítélése szerint veszélyeztethetik a közbiztonságot.

A szakértők már évek óta mondják, hogy a német menekültügyi rendszer egyik legnagyobb hibája az alacsony kitoloncolási hatékonyság.

A Német Rendőrszakszervezet elnöke szerint egy komplett iparág épült ki a kitoloncolások megakadályozására. Ügyvédek és emberi jogi szervezetek, például a Soros György által támogatott Pro Asyl rendszeresen megakadályozza az ország elhagyására kötelező határozatok végrehajtását, a politikusok pedig tartanak a kitoloncolásokról a médiában esetleg megjelenő „nem éppen szép képektől”.

A kormány adatai alapján az idén szeptember végéig nagyjából 60 ezer elutasított menedékkérő távozott Németországból önkéntes hazatelepülési programok vagy kitoloncolás révén, és több mint 210 ezer olyan ember tartózkodik Németországban, akik ellen az ország elhagyására kötelező határozat van érvényben.

Thomas de Maiziere belügyminiszter szeptemberben jelentette ki, hogy az eddiginél több elutasított menedékkérőt kell hazatelepíteni, önkéntes távozásra ösztönözni vagy szükség esetén kitoloncolni, mert

az integráció csak akkor sikerülhet, ha világos, hogy kire vonatkozik.”

(MTI, Nordkurier)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére