Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sose gondolnád, mit csináltak a muszlim nevelõszülõk az ötéves gyerekkel

Bokor Gábor

2017.08.28. 09:58

Egészen megdöbbentõ hír borzolja a briteket, ugyanis kiderült, mit csináltak a muszlim nevelõszülõk azzal az ötéves keresztény gyerekkel, akit rájuk bíztak.
LONDON, 09:58

Egészen megdöbbentő hír borzolja a briteket, ugyanis kiderült, mit csináltak a muszlim nevelőszülők azzal az ötéves keresztény gyerekkel, akit rájuk bíztak.

London többségében muszlimok lakta Tower Hamlets negyedének önkormányzata nevelőszülőkre bízott egy állami gondozott, ötéves keresztény kislányt. A gyerek bár mindössze hat hónapot töltött a pótszülőknél, mégis súlyos megrázkódtatásokon ment keresztül.

A gyerek arról számolt be a hatóságoknak, hogy a családban senki nem beszélt angolul, ezért kénytelen volt arabul tanulni, amit a felnőttek megköveteltek tőle.

Az önkormányzat egyik szociális munkása szerint a lány szabályosan könyörgött, hogy ne küldjék vissza a muszlim családhoz. A gyerek szerint a nevelőszülők első dolga az volt, hogy elvették a gyerek nyakában lógó keresztet. A kislánynak a következő megrázkódtatást az jelentette, hogy egyszer carbonara spagettit akart enni, azonban nem kapott azt, mivel sonka van benne, amit a muszlimok nem fogyaszthatnak.

A muszlimok a végére annyira átmosták a gyerek agyát, hogy az azt mondta az anyjának, hogy az olyan ünnepek, mint a karácsony vagy a húsvét, nem más, mint baromság, az európai nők pedig hülyék és alkoholisták.

Az önkormányzat egyértelműen hibázott, mikor a muszlim nevelőszülőkhöz adta a gyereket, hiszen a jogszabályok szerint kötelességük figyelembe venni a gyerek származását, vallását és kulturális hátterét, aminek jelen esetben nem tettek eleget. A gyerek anyja egészen elszörnyedt, amikor megtudta, hogy hova is került a gyermeke.

Egy ötéves fehér lánnyal történt ez. Itt született, angol az anyanyelve, imádja a focit és brit útlevele van. Megkeresztelték, mégis ez történt vele, szörnyű"

– mondta a lány családjának egyik ismerőse, aki szerint az ötéves kiskorú súlyos traumán esett át.

A személyiségi okokból meg nem nevezett kislánynak hat hónapon át kellett teljesen idegen körülmények között élnie, ami egy ilyen fiatalnak rettenetesen félelmetes. A nevelőszülők mindig teljes arcot eltakaró burkát hordtak, mikor a gyerekkel kimentek az utcára.

Az egyik állami ellenőrzés során kiderült, hogy súlyos mulasztások történetek az önkormányzatnál, ami miatt ilyen és ehhez hasonló helyzetek történhettek meg.

A helyi hatóságoknak kötelessége ellenőrizni, hova is helyezik el a gyerekeket. A legjobb helyet kell megtalálni számukra, hogy a kellő ütemben tudjanak fejlődni"

– áll a brit oktatási tárca reakciójában.

Az önkormányzat szóvivője nem akart az üggyel kapcsolatban nyilatkozni, általánosságban elmondta, hogy minden esetben próbálják a kiskorúakat a hozzájuk legjobban illő nevelőszülőkhöz helyezni, a dadákat pedig folyamatosan tréningezik.

Tower Hamlets önkormányzatát már korábban is sokat kritizálták. 2014-ben egy kiszivárgott jelentés szerint a korábbi polgármesternek, a bangladesi születésű Lutfur Rahmannak kapcsolatai voltak az egyik radikális muszlim szervezettel, mely a saríát, azaz a radikális iszlám jogot akarta rászabadítani Európára.

2011-ben ugyanebben a negyedben halálosan megfenyegettek egy 31 éves gyógyszerészt, amiért az megtagadta a burka vagy a nikáb viselését, és nem volt hajlandó áttérni a muszlim hitre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére