Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Spanyolországban is fertõz a genderõrület

888.hu

2017.05.26. 22:28

A spanyol iskolákba óvatosan szivárogtatják a gender-ideológiát, miközben megfélemlítik a tiltakozókat - mondta Ignacio Arsuaga.

A spanyol iskolákba óvatosan szivárogtatják a gender-ideológiát, miközben megfélemlítik a tiltakozókat – mondta Ignacio Arsuaga.

A HazteOir, és a Citizengo keresztény civil szervezet alapítója a Családok XI. Világkongresszusán Budapesten elhangzott előadásában arról is beszélt, a gender-lobbinak köszönhetően tiltakozó kampányuk buszának fokozatosan tiltották be a feliratait, míg végül tragikomikus módon már csak a busz színét engedélyezték.

Ignacio Arsuaga, a HazteOir, és a Citizengo keresztény civil szervezet alapítója előadásában elmondta, hogy az egész világ közös ideológiai támadásoktól szenved, amelyek a családot, a gyermekeket és az emberi szabadságjogokat érintik. Ez a támadás nem más, mint a globális véleményformálás, amely Spanyolországban is erőteljesen érezteti hatását, ahol már tizenegy olyan törvényt fogadott el a baloldali többségű kormányzat, amelyek a gender-ideológiát erőltetik rá az iskolákra, miközben korlátozzák az ez ellen tiltakozó állampolgárok szabad véleménynyilvánításhoz való alapvető jogait.

Elmondta, ennek köszönhetően mára teljesen kifordult önmagából a spanyol jogrendszer, hiszen a gyűlöletbeszéd fogalmának bevezetése után annak kell az ellenkez-őjét bizonyítani, akit például homofóbiával vádolnak meg. Azaz bárkit megvádolhatnak homofóbiával mindenfajta bizonyíték nélkül.

Ignacio Arsuaga arról is beszélt, a gender-ideológia az oktatásba is beszivárog, de jól felépített módon, lépésről-lépésre, apró adagokban. Erre hívta fel a figyelmet a „Tudod mit akarnak tanítani neked az iskolában?” – című könyv, amelyet 300 példányban nyomtattak ki.Ezeket egyik tiltakozó akciójuk alkalmával a rendőrség egész egyszerűen lefoglalta, amelyre véleménye szerint Franco uralma óta nem volt példa.

Felidézte a gender-elmebaj ellen létrehozott kampányukat is, amelynek során narancssárga kampánybuszokon terjesztették azt az egyszerű elvet, hogy a fiúk fiúk, a lányok pedig lányok. A kampány miatt természetesen azonnal homofóbiával, transzfóbiával, extrémizmussal vádolták meg őket.

Ignacio Arsuaga arról is beszélt, a rendőrségi, önkormányzati és ügyészségi fellépésnek köszönhetően először csak a feliratot kellett megváltoztatniuk az említett buszon, később azonban már azt is levetették sőt, ezek után az ábrát és a HasteOir logóját is betiltották. Végül komédiába illő módon már csak a busz narancssárga színét engedélyezték, így folytathatták csak országjáró turnéjukat, de volt, aki még ezt sem viselte el.

(PestiSrácok)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére