Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Strache: Ausztria ismét elbukott

Bertha László

2016.09.03. 10:38

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetõje szerint az idei évben érkezett közel 130 ezer illegális bevándorlóval már rég elérték a szükségállapotot.
BÉCS, 10:38

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője szerint az idei évben érkezett közel 130 ezer illegális bevándorlóval már rég elérték a szükségállapotot.

Az FPÖ nyomására egy parlamenti vizsgálóbizottságot állítottak fel, melynek köszönhetőn a napokban kiderült, hogy a szociáldemokraták és a néppártiak által vezetett Ausztria ismét megbukott a válságkezelésben.

Az év első napjától számítva ugyanis több mint 129 ezer illegális bevándorlót fogtak el az ország területén, miközben a kormány 37500 főben határozta meg az idei évben a menekültügyi plafont.

Az FPÖ vezetője, Heinz-Christian Strache szerint ebből is látszik, hogy alapjaiban elhibázott a bevándorláspolitika az országban. Strache kijelentette, hogy Ausztria „már rég elérte a szükségállapotot”, Afrikából pedig továbbra is tízezrek készülnek megindulni Európa irányába.

A jobboldali politikus szerint növelni kell a rendőrök vagy a határőrök számát, ugyanis

a határok tele vannak lyukakkal, akárcsak egy svájci sajt.”

Heinz-Christian Strache szerint a kormány ugyanolyan felelőtlen, mint amilyen Faymann kancellár alatt volt.

Ausztriában október 2-án tartják meg a megismételt elnökválasztást. A legfrissebb közvélemény-kutatások alapján az FPÖ jelöltje, Norbert Hofer az esélyes.

(Zuerst!)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére