Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabad a gazda! Az éjszakai klubok ismét hajnalig nyitva tarthatnak Svájcban

888.hu

2020.06.19. 21:20

Svájc feloldja lényegében az összes korlátozást, amelyet a koronavírus-járvány miatt bevezetett – döntött az alpesi ország kormánya pénteken. A korlátozó intézkedések kivezetését a fertőzések alacsony számával indokolták.

Svájcban hétfőtől csak az ezerfősnél nagyobb rendezvények megtartása tilos, továbbá érvényben marad a szájmaszk viselésére és a távolságtartásra vonatkozó kötelezettség is: ez utóbbi szerint az emberek zárt térben kötelesek egymástól másfél-két méteres távolságot tartani.

Az éjszakai klubok ismét hajnalig nyitva tarthatnak. Kinyitnak a mozik és a színházak is, azzal, hogy a nézőtéren a nem egy háztartásban élők között egy széket üresen kell hagyni.

Érvényét veszti az az ajánlás, amely szerint az idősek és a krónikus betegek dolgozzanak otthonról.

A higiéniára ugyanakkor továbbra is kötelező fokozottan odafigyelni minden nyilvános helyen.

Az elmúlt 24 órában Svájcban és Liechtensteinben összesen mindössze 17 új koronavírus-fertőzést regisztráltak. A svájci egészségügyi minisztérium pénteki közlése szerint az összesített hivatalos esetszám kicsivel több mint 31 ezer. A COVID-19 szövődményeiben 1680-an haltak meg azóta, hogy a betegség február végén jelent meg az alpesi országban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére