Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szanaszét szedték Trudeau-t a kanadai terrortámadás után

Forisek Ádám

2017.10.02. 20:58

Facebookon közzétett bejegyzésében egy vérbeli liberálishoz méltóan reagált a kanadai miniszterelnök, így nem is maradtak el a reakciók.
EDMONTON, 20:58

Facebookon közzétett bejegyzésében egy vérbeli liberálishoz méltóan reagált a kanadai miniszterelnök, így nem is maradtak el a reakciók.

Ahogy azt mi is megírtuk, a hétvégén késelés és gázolás történt Kanadában, azon belül is Edmonton városában. A 30 éves gyanúsított nekihajtott egy rendőrnek, majd késsel támadt rá, de végül gyalog elmenekült.

A megtámadott rendőrt kórházba vitték, sérülései nem voltak életveszélyesek. Az autóban megtalálták az Iszlám Állam nevű terrorszervezet zászlaját. 

Az elkövető után hajtóvadászat indult, a rendőrség most őrizetbe vett egy szomáliai migránst, akit a támadással gyanúsítanak. 

Justin Trudeau nem habozott reagálni a támadásra, ám enyhén szólva melléfogott Facebook-bejegyzésével: 

A képen Trudeau Marjam Monsef muszlim miniszter (!) posztját osztotta meg, amelyben egy "sokszínűségért" tartott tüntetésen készült plakát látható, rajta szép öblös betűkkel a következő:

Vessünk véget a fehér felsőbbrendűségnek!" 

Ezt a posztot osztotta aztán meg Trudeau, aki szerint a hétvégén a "kanadaiak határozottságát tesztelték." A terrortámadás ellenére a kanadai miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy

a sokszínűségben rejlik az erőnk."

Nos, a mindennapokban élő kanadaiak véleménye enyhén eltért Trudeau-étól: 

Ez a poszt hihetetlenül ízléstelen az edmontoni eseményeket tekintve. [...] Sokszínűség, tolerancia, befogadás? Ez a terrorizmust is magában foglalja? Ezt mesélje el az áldozatok családtagjainak. Ez a maga felelőssége, Trudeau!" 

Többen feltették azt az egyszerű kérdést, hogy mégis mi köze van a támadásnak a fehér felsőbbrendűséghez, ha egyszer valószínűsíthetően szomáliai migráns volt az elkövető. Mások azt sem értették, mit kereshetett az országban a szomáliai férfi, és miért adhatott be menekültkérelmet.

Az úgynevezett liberálisok által hirdetett tolerancia egy fasiszta, totalitárius és erőszakos ideológiával szemben (ami az iszlám) idióta és veszélyes – ideje őszintén beszélnünk! Hagyjuk abba a szerecsenmosdatást, egy gondolat kritizálása nem lehet rasszista"

– vélekedett egy másik kommentelő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére