Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szicíliához érkezett a migránsellenesek hajója - hamarosan megindulnak az embercsempészek ellen

888.hu

2017.07.18. 22:58

A bevándorlásellenes Identitás Mozgalom hajója még ezen a héten kifut szicíliai kikötõhelyérõl, hogy felvegye a harcot az embercsempészekkel és megakadályozza a migránsok Európába jutását.
CATANIA, 22:58

A bevándorlásellenes Identitás Mozgalom hajója még ezen a héten kifut szicíliai kikötőhelyéről, hogy felvegye a harcot az embercsempészekkel és megakadályozza a migránsok Európába jutását.

A magukat Defend Europe-nak, azaz az Európa Védelmezőjének nevező csoport azt tervezi, hogy migránsokat szállító hajókat állítanának meg és fordítanának vissza Afrika felé. Az akcióról bővebben itt írtunk.

A hajó legénysége fiatalokból áll, főleg európaiakból, de jöttek fiatalok az Egyesült Államokból és Kanadából. Saját bevallásuk szerint "meg akarják védeni Európát".

A csoport vasárnap jelentette be, hogy C-Star nevű hajóját még a héten előkészíti a legénység és útnak is indulnak a Földközi-tengerre – írja az Express.

A csoport egyik női tagja, Brittany Pettibone Twitter-videóban üzent:

Megérkeztünk a csodás Cataniába, Szicíliába, hogy megvédjük Európát...Hamarosan megkezdődik."

Jelen állás szerint már több mint 100 000 dollárt gyűjtöttek össze az akcióra.

A C-Staron összesen 15 fős legénység fog szolgálatot teljesíteni. A tervek szerint nem fogják megakadályozni a migránsok BGO-hajók általi kimentését, de az embercsempészek migránsokat szállító csónakjait megpróbálják majd visszafordítani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére