Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szíria szerint Izrael éjjel rakétákkal lõtt egy Damaszkusz melletti légitámaszpontot

888.hu

2017.01.13. 12:28

A szíriai hatóságok szerint Izrael csütörtök éjszaka rakétákkal lõtte a Damaszkusztól nyugatra lévõ Mazzeh légitámaszpontot. Jeruzsálem nem cáfolta, de nem is erõsítette meg a vádat - jelentette pénteken az izraeli Jediót Ahronót.
DAMASZKUSZ, 12:58

A szíriai hatóságok szerint Izrael csütörtök éjszaka rakétákkal lőtte a Damaszkusztól nyugatra lévő Mazzeh légitámaszpontot. Jeruzsálem nem cáfolta, de nem is erősítette meg a vádat – jelentette pénteken az izraeli Jediót Ahronót. 

Szíria hivatalos hírügynöksége, a Sana szerint Észak-Izraelből, Tiberias város közeléből lőtték ki a rakétákat, amelyekkel a Damaszkusz közelében lévő támaszpontot támadták. 

A robbanások zajára a Damaszkuszban élők is felfigyeltek, tűz ütött ki, és mentők hajtottak a támaszpontra. Egyes tudósítások négy halálos áldozatot is említenek. 

Szíria retorziókkal fenyegette meg Izraelt, de nem részletezte azok mibenlétét. Jeruzsálem az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően nem cáfolta, de nem is erősítette meg a támadás tényét. 

Ez már a harmadik hasonló csapás az utóbbi hónapokban, legutóbb december hetedikén irányoztak rakétákat ugyanerre a légitámaszpontra. Szakértők szerint Izrael a légicsapásokkal olyan fegyverszállítmányokat semmisít meg, amelyeket a radikális síita Hezbollah libanoni szervezetnek szántak, és feltehetően Iránból küldenek légi úton – jegyzi meg az MTI. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére