Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szlovák belügyminiszter: a kötelezõ kvótákról hozott döntés helytelen volt

Bokor Gábor

2017.09.06. 15:58

A politikus szerint a tapasztalat megmutatta, hogy a kötelezõ kvóták rendszere mûködésképtelen, ellentétben a határok kemény védelmével, amelyrõl bebizonyosodott, hogy helyes és a leghatékonyabb megoldás.
POZSONY, 15:58

A politikus szerint a tapasztalat megmutatta, hogy a kötelező kvóták rendszere működésképtelen, ellentétben a határok kemény védelmével, amelyről bebizonyosodott, hogy helyes és a leghatékonyabb megoldás.

Robert Kalinák szlovák belügyminiszter a kvótaperrel kapcsolatban kifejtette, hogy a luxemburgi testület kvótaperben hozott döntése semmit sem változtatott azon a tényen, hogy a kötelező kvótákról hozott döntés helytelen volt.

A tapasztalat megmutatta, hogy a kötelező kvóták rendszere működésképtelen, ellentétben határok kemény védelmével, amelyről bebizonyosodott, hogy helyes és a leghatékonyabb megoldás"

– mondta a belügyminiszter.

Ahogy arról beszámoltunk, az elutasított kvótaperrel kapcsolatban Robert Fico miniszterelnök elmondta, hogy a szlovák kormány nem változtat eddigi álláspontján, és tovább munkálkodik majd azon, hogy a tőle elvárt szolidaritás ne a migránsok kényszerű befogadásában öltsön testet.

Orbán Viktor és kormánya megtette azt, ami tőle elvárt volt, megvédte a schengeni határt"

 – fogalmazott Fico.

Az ügyben ugyanúgy megszólalt Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter is, aki szerint a döntésből Szlovákia számára semmilyen szankció és semmilyen új kötelezettség nem keletkezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére