Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terrorellenes utcai akadályokat telepít New York

Vincze Viktor Attila

2018.01.03. 12:28

New York városában mintegy 1500 akadályt telepítenek a járdákra, hogy ezáltal megóvhassák a szándékos gázolásoktól a gyalogosokat.
NEW YORK, 12:48

New York városában mintegy 1500 akadályt telepítenek a járdákra, hogy ezáltal megóvhassák a szándékos gázolásoktól a gyalogosokat.

Az amerikai nagyváros már meglevő állandó és átmeneti akadályai mellé márciusban kezdik el telepíteni a legújabb közterületi járda- és útakadályokat.

Az 1500 új betonakadály és fémkorlát felépítése 50 millió dollárba kerül New York városának, és azt a célt szolgálja, hogy elejét vegye a 2017-ben megtapasztalt gázolásos terrortámadásoknak. Októberben egy terrorista a Ground Zero közelében nyolc embert ölt meg egy kerékpárúton.

Az utcai akadályok kihelyezésével összefüggésben megszólalt a város polgármestere, Bill de Blasio demokrata párti politikus, aki azt mondta:

2017-ben New York szemtanúja volt annak, hogy az emberek milyen rettenetes dolgokra képesek azért, hogy ártsanak nekünk, a metróinkban, a kerékpárutainkon és a Times Square-en. Ebben az új évben viszont meg fogjuk tudni védeni az ikonikus nyilvános tereinket."

Az ABC információi szerint a márciustól telepítésre kerülő útakadályokat a város 10 legfontosabb, legnagyobb forgalmú közterületén helyezik majd el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére