Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több ezer migránst akar Írország amnesztiával integrálni

888.hu

2022.02.02. 08:20

Írország megkezdte az illegális bevándorlóknak szóló tömeges befogadást, annak ellenére, hogy továbbra is jelentős kétségek merülnek fel az országban tartózkodó illegális bevándorlók számával kapcsolatban.

 

Írország Európa-barát kormánya megkezdte az illegális bevándorlók tömeges amnesztiáját, hétfőn megnyitva a jelentkezési lehetőségeket a programra. A szigetország igazságügyi minisztere, Helen McEntee vezetésével a program – amelyet sokan nagyon erős kritikával illetek –

a jelentések szerint az országban tartózkodó illegális bevándorlók teljes befogadását célozza.

Az Irish Times beszámolója szerint a miniszter kifejezte azon óhaját, hogy „a lehető leggyorsabban haladjunk előre” a folyamatot illetően.

Ez a rendszer lehetőséget biztosít majd azoknak, akik megfelelnek a kritériumoknak, hogy az államban maradjanak és ott tartózkodjanak, és az ír társadalom részévé váljanak, ahelyett, hogy annak peremén élnének„

– mondta McEntee.

A miniszter azt is hangsúlyozta, hogy a büntetett előélet nem zárja ki automatikusan az illegális bevándorlókat az amnesztiából,

annak ellenére, hogy a rendszer megköveteli a kérelmezőktől, hogy ”jó jelleműek„ legyenek. A rendszer a hírek szerint azokat az illegális bevándorlókat, akiknek megadják a jogot, hogy az államban maradjanak, az állampolgársághoz vezető útra tereli.

A Breitbart Londonnak nyilatkozva a programról Hermann Kelly, az Ír Szabadságpárt elnöke ”teljesen felháborítónak„ minősítette az amnesztiát.

Teljesen felháborító, hogy az ír igazságügyi miniszter a bűnözést jutalmazza, és azokat, akik tiszteletben tartották törvényeinket és határainkat, a sor végére állítja”

– mondta Kelly a lapnak.

Egy olyan időszakban, amikor több mint 8000 ír hajléktalan van, és sokan nem engedhetnek meg maguknak lakást az egekbe szökő kereslet és árak miatt; gyakorlatilag őrültség állampolgárságot adni illegális bevándorlóknak, akik nem mutattak tiszteletet hazánk iránt„

– folytatta a pártelnök. ”Helen McEntee-nek az urnáknál kell megéreznie a következményeket a nemzetbiztonság felháborító semmibevételéért.„ A rendkívül laza kritériumok, valamint az illegálisan az országban tartózkodó, a programmal élni tudó személyek számának kemény felső határának hiánya ellenére McEntee miniszter ragaszkodott ahhoz, hogy az illegális bevándorlóknak szóló program nem ”nyílt végű„.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére