Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint hárommillió dollárt kap a két éve agyonlõtt bedrogozott fekete fiatal családja

888.hu

2017.02.24. 07:28

Több mint hárommillió dollárt - csaknem egymilliárd forintot - kap annak a fekete fiatalnak a családja, akit két éve agyonlõtt egy fehér rendõr az Egyesült Államokban, Madisonban - jelentették be csütörtökön ügyvédek.
MADISON, 7:28

Több mint hárommillió dollárt – csaknem egymilliárd forintot – kap annak a fekete fiatalnak a családja, akit két éve agyonlőtt egy fehér rendőr az Egyesült Államokban, Madisonban – jelentették be csütörtökön ügyvédek.

A Wisconsin állambeli Madisonban a 19 éves Tony Robinson zavartan viselkedett, ezért egy barátja kihívta a rendőrséget. A halál pontos körülményei máig nem tisztázottak, a fegyverét használó rendőr azt állítja, hogy Robinson rátámadt, ütni kezdte őt, és emiatt használta fegyverét.

A boncolás kimutatta, hogy a fiatal kábítószer hatása alatt állt, egyebek közt hallucinogén gombákat evett.

A haláleset tiltakozási hullámot indított el a településen. A rendőr ellen belső vizsgálatot kezdtek, de a végeredmény szerint nem történt szabálytalan intézkedés.

Az áldozat családjának a héten 3,35 millió dollár – 970 millió forint – fájdalomdíjat ajánlottak fel Madison város biztosítójától peren kívüli egyezség fejében.

A rendőr jogi képviselője azt mondta, hogy perköltségkímélő üzleti döntés született. A család ügyvédje szerint viszont egy centet sem fizettek volna nekik, ha úgy gondolják, hogy megnyerhetik a pert.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére