Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több tízezer migráns szívódott fel a briteknél

Bokor Gábor

2016.09.28. 12:28

A most kihozott migrációs-jelentésbõl kiderül, hogy Nagy-Britanniában 12,000 illegális bevándorló hollétérõl nincs tudomása a hatóságoknak.
LONDON, 12:28

A most nyilvánosságra hozott jelentésből kiderül, hogy Nagy-Britanniában 12 000 illegális bevándorló hollétéről nincs tudomása a hatóságoknak. 

A napokban nyilvánosságra hozott jelentés szerint Nagy-Britanniában jelenleg 77 400 menekültstátusszal kapcsolatos eljárás folyik, azonban a menedékkérők egyhatoda, majdnem 12 000 ember már az első hivatalosan kötelező beszélgetésre sem megy el. Ez azt jelenti, hogy ezekről az emberekről nincs tudomása a brit hatóságoknak, szabadon járhatnak-kelhetnek az országban anélkül, hogy a hatóságoknak bármi tudomása lenne róluk. 

A helyzetet bonyolítja, hogy migránsok tízezrei egyre fokozódó ütemben próbálnak meg az észak-franciaországi calais-i Dzsungelből igyekeznek a szigetországba átjutni. 

Tudnunk kell arról, ha a kormányzat elvesztette ezeket az embereket, mivel őket fokozott veszéllyel szippantja be a feketepiac és a különböző bűnözői hálózatok, így figyelemmel kell követni őket" 

– fogalmazott Charlie Elphicke, parlamenti képviselő.

A politikus szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet az, ha a hatóságoknak nincs tudomása több mint tízezer ember hollétéről. 

Hozzávetőlegesen 150 milliárd fontnyi üzletet generál évente a brit feketegazdaság, amiben több mint egymillió ember vesz részt. 

A legtöbb illegális bevándorló Eritreából, Iránból, Pakisztánból és Szíriából érkezik az országba. A brit gazdaságot az előző évben 546 millió fonttal terhelte a migrációs válság. 

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére