Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tony Blair az iszlám és az európai baloldal közti újfajta antiszemita szövetség miatt aggódik

Vincze Viktor Attila

2019.02.12. 17:13

Tony Blair volt munkáspárti brit miniszterelnök a Sky News hírcsatornának adott interjújában elismerte, hogy komoly gondot okoz volt pártjában az antiszemitizmus, ami szerinte annak a következménye, hogy egész Európában kialakult egy újfajta szövetség a baloldali pártok és az iszlamisták között.
LONDON, 17:13

Tony Blair volt munkáspárti brit miniszterelnök a Sky News hírcsatornának adott interjújában elismerte, hogy komoly gondot okoz volt pártjában az antiszemitizmus, ami szerinte sajnos annak a következménye, hogy egész Európában kialakult egy újfajta szövetség a baloldali pártok és az iszlamisták között.

A volt brit miniszterelnök szerint nagyon nem jó fejlemény, hogy a Munkáspártban annyira megerősödtek az antiszemita hangok és vélemények, hogy a párt zsidó származású képviselői immár nem érzik jól magukat ott. 

Tony Blair szerint az EU minden tagállamában, így Nagy-Britanniában is megjelent egy újfajta antiszemitizmus az utóbbi években, ami a baloldali pártok és az iszlamista erők egymásra találásával jött létre. Ez az újfajta antiszemitizmus pedig ma már veszélyezteti a zsidó közösségek biztonságérzetét szerte Európában – állítja a volt munkáspárti politikus. 

Tony Blair szerint az a fajta Izrael-ellenesség, ami a Jeremy Corbyn vezette Munkáspártban megjelent, gyakorlatilag egy olyanfajta antiszemitizmus, ami az önmagát haladónak tartó baloldali brit párt, a Munkáspárt hagyományaival teljesen ellentétes és elfogadhatatlan. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére