Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Továbbra sem könnyû magyar igazgatónak lenni Romániában

Nagy Gábor

2017.01.04. 18:33

A Maros megyei törvényszék jogerõsen elutasította a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium igazgatójának a fellebbezését, és ezzel érvényben tartotta az ügyészség Tamási Zsolt igazgató ellen elrendelt kényszerintézkedéseit.
MAROSVÁSÁRHELY, 18:33

A Maros megyei törvényszék jogerősen elutasította a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium igazgatójának a fellebbezését, és ezzel érvényben tartotta az ügyészség Tamási Zsolt igazgató ellen elrendelt kényszerintézkedéseit – írja az MTI.

A Maros megyei törvényszék szerdai döntésének értelmében Tamási Zsoltnak az elkövetkező hatvan napban sem szabad belépnie a Római Katolikus Gimnáziumba, nem szabad felvennie a kapcsolatot az ügyében érintettekkel, és az ügyész engedélyét kell kérnie, ha el akarja hagyni az országot.

Tamási Zsolt és Stefan Somesan volt Maros megyei főtanfelügyelő ellen 2016 november elején indított eljárást a romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA). A DNA szerint a gyanúsítottak törvénytelenül jártak el a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium 2014-es létrehozásakor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére