Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transformerek helyett transzgenderek a svéd óvodákban

Ányos Miklós

2019.11.11. 15:30

Ötvenmillió forintnyi svéd koronát költ Svédország kormánya az LMBT-lobbi által erőltetett ijesztő meseórákra.

1,7 millió svéd koronával, azaz több mint ötvenkétmillió forinttal támogatja a svéd kormány a gyermekeknek szóló, úgynevezett drag queen meseórákat. Az összeget a Svéd Örökségalap bocsátja az LMBTQ-szervezetek rendelkezésére. Az alap a végrendelet és öröklésre jogosult rokonok nélkül elhunyt svédek hagyatékát kezeli. A pénz legnagyobb részét a stockholmi Kulturföreningen Mums szervezet kapja, mely LMBTQ-ügyekkel foglalkozik. A támogatott események lényege, hogy ún. drag show-k keretében tágítsák a gyermekek látókörét. Az Among Dragons and Drag Queens szervezet pedig új, LMBTQ-népmeséket fog írni.

A cikkben található videóhoz hasonló előadásokon kisgyermekeknek – és szüleiknek – női karakternek maszkírozott férfiak tartanak felolvasást. A mesék többnyire az eredeti, mindenki által ismert népmesék átírt, politikailag korrektre fogalmazott változatai, melyet a szerencsétlen hallgatóság némi megrökönyödéssel vesz tudomásul.

(A nyugalom megzavarására alkalmas tartalom következik)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=213&v=3YWNMunlx6w&feature=emb_logo

A drag queen meseóra ötlete San Franciscóból származik, de hazánkban is akadnak követői az újabb őrületnek. A Labrisz Leszbikus Egyesület is nemrég írt ki pályázatot, többek közt LMBTQ-mesék írására, pontosabban már létező mesék átdolgozására.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére