Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump beszólt Sorosnak is

Nagy Gábor

2019.02.06. 14:08

Az amerikai elnök kedd esti évértékelõjében amellett sem ment el szó nélkül, hogy a "nyitott határok politikáját" leginkább szorgalmazó milliárdos, Soros György a saját villáját betonfallal vette körül.

Donald Trump, miközben arról beszélt az évértékelőjében, hogy az illegális bevándorlás árát a tisztességesen dolgozó amerikai polgárok fizetik meg (pl. a munkahelyeik elvesztésével, a közbiztonság radikális romlásával), tett egy utalást a milliárdos tőzsdespekulánsra, Soros Györgyre is. Mint fogalmazott:

Míg tehetős politikusok és pénzügyi támogatók a nyitott határokért kardoskodnak, addig ők maguk falak, kapuk és őrök mögött élnek."

Ismert, pár hete bejárta az amerikai sajtót az a videó („Walls Across America”), melyben szó esett az illegális bevándorlást pártoló Soros György rezidenciájáról is. A felvételek alapján kiderült, hogy a milliárdos luxusvilláját helyenként három méter magas fal veszi körül. Mi több: 10 méterenként térfigyelő kamerákat is felszereltek a betonfalra, a rezidenciát pedig fegyveres biztonsági őrök védik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére