Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump: Hillary az amerikai Merkel

888.hu

2016.08.16. 19:58

A bevándorlók lehetõ legszigorúbb átvilágítását követelte Donald Trump egy hétfõi kampánybeszédében.
WASHINGTON, 20:28

A bevándorlók lehető legszigorúbb átvilágítását követelte Donald Trump egy hétfői kampánybeszédében.  

A republikánusok elnökjelöltje azt ígérte, hogy nem engedné be az Egyesült Államokba azokat, akik szélsőséges csoportokkal szimpatizálnak és nem fogadják el az amerikai értékeket.

Elnökként az első dolga az lesz, hogy ideiglenesen felfüggeszti a vízum kiadását azok számára, akik a világ instabil és veszélyes részéről jönnének az országba. Demokrata vetélytársára pedig azt mondta, hogy sem fizikailag, sem szellemileg nem képes felvenni a harcot az Iszlám Állammal.

Hillary Clinton Amerika Angela Merkele akar lenni, és tudják, hogy milyen katasztrófához vezetett a tömeges bevándorlás Németországban és a németek számára. A bűnözés olyan szintre nőtt, amire soha senki még csak gondolni sem mert. Ez kész katasztrófa."

– mondta Donald Trump Ohioban.

Trump külpolitikájának központi eleme a szélsőséges csoportok felszámolása, habár az továbbra is homályos, ezt milyen módon képzeli el. Emellett fontosnak tartja, hogy javítsa Washington és Moszkva kapcsolatát.

A demokraták pennsylvaniai kampányán Joe Biden alelnök azt hangsúlyozta, Trumpnak “halvány gőze sincs” arról, hogyan élnek a hétköznapi amerikaiak, ahogyan a külpolitikáról sincs. Joe Biden szerint Trump gondolatai nemcsak helytelenek, hanem nagyon veszélyesek, és ellent mondanak az amerikai eszméknek.

(Euronews, Politifact)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére