Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump növelte szavazatait, miután újraszámlálták a voksokat

Bertha László

2016.12.13. 07:28

Hiába számláltatták újra a voksokat a csalódott balosok Wisconsinban, így is Donald Trump lett a gyõztes, ráadásul még a szavazatainak számát is növelte.
WISCONSIN, 07:28

Hiába számláltatták újra a voksokat a csalódott balosok Wisconsinban, így is Donald Trump lett a győztes, ráadásul még a szavazatainak számát is növelte.

Több mint 3 millió szavazatot számláltak újra Wisconsinban. Az újraszámlálástól valószínűleg a maradék kedve is elmegy a zöldeknek és a demokratáknak, hiszen hála nekik, Trump javára írtak plusz 131 voksot, így több mint 22 ezer szavazattal kapott többet, mint Hillary Clinton.

Az újraszámlálást a Zöldek volt elnökjelöltje, Jill Stein forszírozta három államban, számos demokrata nagy örömére. Stein szerint minderre azért volt szükség, mert orosz hackerek befolyásolhatták az eredményt.

Ilyen állam Pennsylvania is, ahol egy szövetségi bíró döntött úgy, hogy leállítja az újraszámlálást, mivel „az észszerűtlenség határát súrolja” annak feltételezése, hogy megtámadták volna a számítógépes rendszert. Paul Diamond bíró indoklásában leszögezte, hogy

nincs hiteles bizonyíték arra, hogy bármiféle hackelés történt volna, és nincs meggyőző bizonyíték arra sem, hogy a választási rendszert bármiképpen feltörték volna.”

A múlt héten a michigani újraszámlálást állították le, ahol ugyancsak Donald Trump lett az elnökválasztás győztese.

(Fox News, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére