Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump szerint Hillaryt bedrogozták az elnökjelölti vita elõtt

Tóth Dalma

2016.10.16. 15:28

Donald Trump szerint az utolsó elnökjelölti vita elõtt drogtesztet kellene elvégezni az elnökjelölteken, mert Hillary Clinton legutóbb nagyon furán viselkedett.
WASHINGTON, 15:28

Donald Trump szerint az utolsó elnökjelölti vita előtt drogtesztet kellene elvégezni az elnökjelölteken, mert Hillary Clinton legutóbb nagyon furán viselkedett.

Azt gondolom, hogy drogtesztet kellene végeznünk a vita előtt [...] Én hajlandó vagyok rá."

– jelentette ki a republikánus elnökjelölt.

A nagyvállalkozó a profi sporthoz hasonlította az elnökségért folytatott harcot és úgy véli, ha a sportolókon is végeznek drogtesztet, ezt az amerikai elnökjelölteken is meg lehetne tenni, mivel Hillary elég furán viselkedett a legutóbbi elnökjelölti vitán. Hozzátette, nem tudja mi történik a demokrata elnökjelölttel, de a vita elején teljesen fel volt pörögve, a végén viszont már alig tudott eljutni az autójáig. Trump ezzel utalt arra az esetre is, amikor Hillary Clinton a 9/11 terrortámadásokra történő megemlékezés után a kocsijához tartva összeesett és a testőrei támogatták be az autójába. 

Clinton kampánymenedzsere szerint Trump azért állítja azt, hogy ellenfele jogtalan előnyre tesz szert, mert attól fél, hogy nem ő fog nyerni a választásokon.

(CNN, The Guardian, The New York Times)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére