Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Túszokat ejtettek egy luxusszállodában

888.hu

2016.01.16. 00:28

Túszokat ejtettek és elbarikádozták magukat az ouagadougoui Splendid nevû luxusszálloda feltételezhetõen iszlamista támadói Burkina Fasóban.
BURKINA FASÓ, 23:53

Túszokat ejtettek és elbarikádozták magukat az ouagadougoui Splendid nevű luxusszálloda feltételezhetően iszlamista támadói Burkina Fasóban.

A hírt a helyi csendőrség egy magas rangú vezetője közölte. Aki azt is elmondta, hogy a feltételezett iszlamista fegyveresek túszokat ejtettek, azt egyelőre nem tudni, hogy hányat.

Péntek este lövéseket és robbanásokat lehetett hallani a Burkina Fasó-i főváros egyik luxushoteljének közelében, amelyet helyszíni sajtójelentések szerint turbánt viselő fegyveres férfiak rohamoztak meg. A támadók és a helyi csendőrség között tűzharc kerekedett.

Az AFP helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy lövéseket és robbanásokat hallott, a szálloda előtt egy lángoló gépkocsira figyelt fel. A francia hírügynökség újságírója három fegyverest látott, akik megtámadták a Splendid nevű - főleg külföldi turisták és ENSZ-alkalmazottak által lakott - luxushotelt, a szállodával szemben lévő kávéházra is lövéseket adtak le.

 

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére