Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ugyanazok pénzelik Clintont, mint akik az Iszlám Államot

888.hu

2016.11.04. 15:28

Julian Assange az RT által publikált interjúban most azt szellõztette meg, hogy ugyanazok pénzelik a Clinton Alapítványt, mint akik az Iszlám Államot. Tényleg terrorista hátszéllel kerül be a Fehér Házba Hillary Clinton?

Exkluzív interjúval sokkolta az amerikai választókat Julian Assange, a WikiLeaks alapítója. Az orosz csatornának adott interjújában a körözött férfi azt állította, hogy a demokrata elnökjelölt félrevezeti az amerikai választókat az Iszlám Állam hátterével kapcsolatban. 

A szivárogtató azt állította, hogy:

"2014-ben Hillary Clinton azt sürgette John Podestánál, Barack Obama tanácsadójánál, hogy helyezzenek nyomást Katarra és Szaúd-Arábiára, akik pénzügyi és logisztikai támogatást nyújtanak az Iszlám Államnak és más radikális szunnita csoportoknak". 

Szerinte az egész gyűjteményben ez a legfontosabb e-mail – olvasható az ATV szemléjében. 

"Minden komoly elemző tudja, hogy még az Egyesült Államok kormánya is elnézi, hogy néhány szaúdi személy támogatja és pénzeli az Iszlám Államot, de az eddigi feltételezések mindig olyan lázongó hercegekre vonatkoztak, akik az olajból származó pénzüket arra költötték, amire a kormány nem akarta. Ebből az e-mailből viszont az derül ki, hogy a szaúdi kormány és a katari kormány közvetlenül finanszírozza a terrorszervezetet" – fogalmazott.

A fegyvereladások

A riporter arra az evidenciára is rákérdezett, hogy a szaúdiak, a katariak, a marokkóiak és a bahreiniek, de főleg az első kettő nyújtott-e támogatást a Clinton Alapítványnak, miközben Hillary Clinton volt a külügyminiszter, és a minisztérium eladott-e nagymértékű fegyverállományt Szaúd-Arábiának. 

Assange kifejti, hogy az e-mailekből egyértelműen kiderül, hogy a Clinton-éra alatt, a világ legnagyobb fegyvereladásait produkálták a szaúdiakkal, több mint 80 milliárd dollár értékben. A hivatali ideje alatt a fegyverexport az Egyesült Államokból megduplázódott. 

És ekkor teszik fel a mindent eldöntő kérdést:

Lehet azt mondani, hogy az Iszlám Állam nevű dzsihadista csoport a pénzének a nagy részét azoktól az emberektől szerezte, akik a Clinton Alapítványt pénzelték?

Assange: Igen.

Assange elmondta, Trumpot „a bankok, a hírszerzés, a fegyvergyártók, a külföldi pénz, stb.” nem engedi győzni. Plusz a média. A médiatulajdonosok és maguk az újságírók állnak Clinton mögött.”

Hitlerhez hasonlította Clintont az Iszlám Nemzet vezetője

Az Iszlám Nemzet nevezetű vallási szervezet ellentmondásos vezetője, Louis Farrakhan Hitlerhez hasonlította a demokrata elnökjelölt Hillary Clintont a bűncselekményekre vonatkozó törvényjavaslata miatt, ami állítása szerint „fekete testvérek tízezreit juttatja börtönbe”. 

„Clinton asszony támogatta a törvényjavaslatot, majd a fiataljainkat különleges ragadozóknak nevezte” – fogalmazott a 82 éves tiszteletes.

Nyilván bocsánatot kért, de álljunk meg egy percre. Hitler is mondhatta volna a zsidóknak Auschwitz után, 'Nagyon sajnálom.' Most ezzel bárki elégedett lenne?” 

 (Fox, ATV, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére