Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb két migránst tartóztattak le a feldarabolt olasz lány ügyében

Forisek Ádám

2018.02.12. 22:28

Az olasz hatóságok két nigériai migránst tartóztattak le Pamela Mastropietro, a brutálisan meggyilkolt olasz lány ügyében.
POLLENZA, 22:28

Az olasz hatóságok két nigériai migránst tartóztattak le Pamela Mastropietro, a brutálisan meggyilkolt olasz lány ügyében.

A 18 esztendős olasz lány, Pamela Mastropietro tragédiájáról múlt héten mi is beszámoltunk. A lányt egy nigériai bevándorló, a 29 éves Innocent Oseghale ölte meg, aki korábban Pollenza városában árult kábítószert.

A férfi letartóztatása után a rendőrség véráztatta ruhákat, konyhai késeket, húsvágó bárdokat és az áldozat tulajdonát képező tárgyakat is talált a lakásán. A férfit a videokamerák felvétele alapján azonosították be, azonban a nyomozás itt még nem fejeződött be, mivel több jel arra utalt, hogy a döbbenetes bűncselekményben segítőtársai is voltak a nigériai migránsnak. 

A szálak végül – olasz sajtóértesülések szerint – két másik nigériai bevándorlóhoz, a 22 éves Lucky Desmondhoz, valamint a 27 éves Awelima Luckyhoz vezettek, akiket szombaton le is tartóztattak az olasz hatóságok. Egyikőjük észak felé próbált meg elmenekülni az országból.

Az ügyészség a három nigériai migránst többek között gyilkossággal, drogkereskedelemmel és kegyeleti jog megsértésével vádolja, és a nyomozást befejezettnek nyilvánította.

Marco Minniti belügyminiszter szerint súlyos büntetést kell kiszabni a bűnösökre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére