Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb terrorfenyegetés egy utasszállítón

Sümeghi Lóránt

2015.12.15. 10:47

Vissza kellett fordulnia a Madridból Sau Paulóba tartó TAM légitársaság utasszállító repülõgépének, bombafenyegetést kapott a személyzet.
MADRID, 10:45

Vissza kellett fordulnia a Madridból Sau Paulóba tartó TAM légitársaság utasszállító repülőgépének, bombafenyegetést kapott a személyzet.

Marokkó felett járt Boeing 777-32W típusú utasszállító, amikor bombafenyegetést kapott a személyzet. Az esetet a TAM nevű légitársaság tweeter üzenetben tette közzé.

 

Ez után sikeresen irányt változtatott, majd leszállt Madridban.

A TAM hivatalos közleménye alapján a hatóságokkal együttműködve megkezdték a szükséges biztonsági lépéseket, az utasokat és a személyzetet evakuálták, a hatóságok pedig megkezdték a Boeing 777-es átvizsgálását. További részleteket egyelőre nem közöltek az incidensről.

A párizsi merényleteket követően egyre gyakrabban fordul elő, hogy bombafenyegetés miatt kényszerleszállást kell végrehajtaniuk a transzatlanti repülőjáratoknak. Az elmúlt hetekben többek között a British Airways és a Lufthansa gépeinek is hasonló – végül ártalmatlannak titulált – fenyegetés miatt kellett visszafordulnia.

(MTI, FlightRadar24

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére