Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ukrán külügyminiszter: Ez a legjobb idő a szeretkezésre és az élet élvezésére

888.hu

2022.11.03. 12:30

Meglátta a lehetőséget az oroszok támadásai miatt kialakult energiaválságban.

 

Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter interjút adott a spanyol La Cadena SER nevű rádiónak.

A beszélgetés során a politikust szólt arról, hogy Oroszország fokozza a támadásokat Ukrajna kritikus infrastruktúrája, különösen az erőművek ellen.

Az interjút Kijevben, a Külügyminisztérium épületében készítették, Kuleba meg is jegyezte a riporternek, hogy elég hideg van, csodálja is, hogy csak egy inget visel. Elmondása szerint a külügyminisztérium épülete le van kapcsolva a fűtési rendszerről, volt már áramkimaradás és egy napig víz sem volt.

 

Ez csak egy példa a kritikus infrastruktúrát ért orosz támadások következményeire. Eddig Ukrajna energetikai infrastruktúrájának 40%-át károsította, rongálta meg súlyosan vagy semmisítette meg Oroszország.”

– mondta Kuleba.

Arra a kérdésre, hogy tart-e attól, hogy az oroszok támadásai hatással lesznek az ukránok moráljára, a következő választ adta:

„Valójában úgy gondolom, hogy valószínűleg a születési arány Ukrajnában javulni fog az áramszünetek miatt, mert az embereknek otthon kell maradniuk, mivel nincs világítás. Tehát ez a legjobb idő a szerelmeskedésre és az élet élvezésére. És komolyan mondom, mert az ukránok mindig megtalálják a kiutat a legnehezebb körülményekből is. Túl jól tudjuk, hogy Oroszország milyen károkat, fájdalmat és halált hoz magával. Tehát jobb túlélni magas morállal és áram nélkül, mint megtört morállal és Oroszországnak engedve.”

 

 

Elmondása szerint az emberek mindig a jó oldalára állnak a gonosszal szemben. Mint mondta, „ebben a háborúban mi, Ukrajna, a jót képviseljük, Oroszország pedig a gonoszt képviseli”. Továbbá kijelentette: „Nem értem, hogyan lehet belefáradni abba, hogy támogassunk valakit, aki a területi integritásáért, a hazájáért és a szabadságáért harcol.”

Kuleba szerint ha Ukrajna elveszíti a háborút, akkor Vlagyimir Putyin orosz elnök arra fogja használni a hadseregét, hogy ellenszegüljön a NATO-nak. Véleménye szerint azok, akik azt gondolják, hogy Putyin nem mer majd támadni, tévednek, ezért jobb, ha most legyőzik az oroszokat.

Úgy látja:

A világ összes országa, amely erőszakkal akarja átrajzolni a határokat a szomszédjaival, Oroszország sikerén felbuzdul majd és Európának milliárdokat kell költenie és politikai erőfeszítéseket kell majd tennie a különböző válságok és háborúk megoldására a világ különböző részein.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére