Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Üldözik a keresztényeket a tálibok

888.hu

2021.08.27. 11:50

Azokat az afgánokat, akiket kereszténységgel gyanúsítanak meg, gyakorlatilag azonnal kivégzik, amennyiben nem hajlandók megtagadni a hitüket – írja a V4NA.

 

Kémeket és informátorokat használnak a tálibok, hogy megállapítsák, ki tért át a keresztény hitre – világít rá a rendkívüli helyzetre a SAT-7 műholdas csatorna, amely keresztény műsorokat sugároz a közel-keleti és észak-afrikai hívőknek.

Megbízható forrásokból tudjuk, hogy a tálibok megnézik az emberek telefonjait, és ha bármilyen keresztény tartalmat, például egy letöltött Bibliát találnak rajtuk, akkor azonnal megölik az általuk bűnösnek ítélt személyt. Jelenleg hihetetlenül veszélyes az afgán keresztények számára bármilyen, a kereszténységgel kapcsolatos tartalmat birtokolni, mivel a táliboknak mindenhol vannak kémeik és informátoraik”

nyilatkozta szinte közvetlenül a tálib hatalomátvétel után a Religion News Service portálnak a csatorna amerikai elnöke, Rex Rogers.

Minden hozzám hasonló muszlim hátterű hívő, aki áttért a kereszténységre, ismeri a megtérés következményeit. Az iszlám, a Korán és a Hadísz is nagyon világosan elmondja, hogy mi történik ilyen esetekben. Ha a hitelhagyók nem bánják meg bűnüket, nincs kegyelem”

– mondta egy név nélkül nyilatkozó keresztény afgán.

A tálibok sok esetben nem is rejtik véka alá valós szándékaikat. Egy Muhammed Arif Musztafa nevű tálib parancsnok újságíróknak nyilatkozva így fogalmazott:

Meggyőződésünk, hogy egy napon a mudzsáhidok (az Allah, illetve az iszlám közösség nevében harcolók – a szerk.) győzelmet aratnak, és az iszlám törvények nemcsak Afganisztánban, hanem az egész világon érvényesek lesznek. Nem sietünk. Hisszük, hogy ez egyszer eljön. A dzsihád az utolsó napig tart.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére