Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Videón a becsapódás helye Lengyelországban, reagált az orosz védelmi minisztérium

888.hu

2022.11.15. 21:16

 

Amint arról a 888.hu is beszámolt, két ember meghalt Lengyelországban, amikor az ukrán határhoz közeli Przewodów városban rakéta csapódott egy gabonaszárítóba.

A nemzetközi sajtó szerint orosz rakétákról van szó.

Közben előkerült egy videó is a becsapódás helyéről.

 

Tudomásunk van azokról a sajtóhírekről, amelyek szerint két orosz rakéta csapódott be egy Lengyelországon belüli, az ukrán határ közelében lévő helyszínre.”

– fogalmazott Patrick Ryder, a Pentagon szóvivője. Hozzátette: „Elmondhatom Önöknek, hogy jelenleg nem rendelkezünk semmilyen információval, amely megerősítené ezeket a jelentéseket, és ezt tovább vizsgáljuk”.

Magas rangú lengyel forrás: információs káosz van, semmit sem tudok megerősíteni Nem biztos semmiben, és semmit sem tud megerősíteni, nyilatkozta a lengyel miniszterelnöki hivatal egy magas rangú forrása a BBC-nek, aki szerint a lengyel területet érő orosz rakétacsapás körül jelenleg még „információs káosz van”.

 

Az orosz védelmi minisztérium szerint provokációról van szó.

„Az ukrán-lengyel államhatár közelében lévő célpontokra nem mértek csapást orosz fegyverek. A lengyel média által a przewodówi helyszínről közzétett roncsoknak semmi közük az orosz fegyverekhez.” – írták.

 

 

Borítókép: Twitter

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére